Loading...

 

WILMS & HUND Klikker

pr. stk Kr. 40.00

 

Klik på link for at købe

W&H Klikker 40kr pr. stk

 

 

Godbidstaske med smart lukning

Lomme bagpå med lynlås og nøglering. Kan sættes fast med klemme eller bælte.
 
Pris pr. stk 125 kr. 
 
Klik på link for at købe:
 

Godbidstaske 125 kr pr. stk

 

 

 

 

Alpha Spirit Multi protein Wild Fish

Med Alpha Spirit multi foder Wild Fish er der endnu flere fordele. Rigtig mange har små hunde racer som ikke spiser så meget af gangen. Når man normalt køber de store poser med tørfoder så bliver de kedelige med tiden. Her har du mulighed for kun at købe en pakke på 9 kg med pakker af 200 gram og hver gang du åbner pakken er det super frisk og fugtigt. Et hit..

Alpha Spirit er et kornfrit foder efter BARF (råfodring) princippet. Kød, Kød og ikke ret meget andet Alpha Spirit er klar i deres mission. Denne version er fremstillet af vilde friskfanget fisk.

Foderet er økologisk og organisk. Et innovativ firma som ser frem. Konceptet er sund mad til hunde baseret på det naturlige. Det din hund selv ville vælge. 85% fra kød og 15% fra grønsager. 

Det er et komplet foder med en rig og en sund ernæringsmæssig balance af fedtsyrer, der naturligt kommer fra frisk kød.
 
Proteiner fra det friske kød er let fordøjelige og særligt velegnet til allergi hunde. Denne her med fisk indeholder også mindre fedt og tilføre din hund masser af vitaminer og mineraler.
 
Du kan sagtens anvende Alpha Spirit multi protein som godbidder. Din hund vil gøre hvad som helst for disse velsmagende sunde bidder.

De holder deres fugtighed og blødhed i hver deres lille beholder.
Når du har åbnet den lille lufttætte beholder så anbefales det at blive anvende indenfor 7 dage. Indehold: 85% frisk kød (25% kylling, 20% oksekød, 20% svinelever, 20% fisk). Grønne spirer (grønne ærter, hvide ærter, og linser) æg, gulerødder, bær, glycerin, taurin og chondrotinsulfat.
Naturlige konserveringsmidler; timian og rosmarina Spirit multi protein som godbidder. 


 Når man læser på kassen så får man følgende data: Omega 3 og 6, DHA, EPA, Vitamins B complex og Zinc: Omega 3 og 6 er gavnligt for huden og pelsen. Pelsen får en blød struktur og mindsker fældning. Zinc er en vigtig kilde af collagen og kreatin som også er vigtig for pelsen og huden. Yucca Schidigera: mod lugt på det som kommer ud af den anden ende. Copper, Magnesium, Zinc, Calcium Phophorus, Sodium Iron, Selenium, Selenium vitamins, Vitamin A, D, E, K, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, Calcium Phosphorus Flour, Zinc, Chondroitin sulphate, Clucosamine, DHA, Calcium Phosphorus, Yeast of Sacharomyces Cerevisiae, Vitamin A, EPS og DHA Tauring, Yeast of Sacharomyces cerevisiae, Taurine, Omega 3, 6 og 9, fish oil, oleic oil, Thyme Rosemary, DHA Seleniud iron. Dette er direkte afskrevet fra kassen.
 
Der er som du kan se tonsvis af naturlige ingredienser og selv plast beholderen fodret er indelukket i er økologisk og organisk fremstillet. Så den forsvinder når den smides ud. Det er en komplet foder som indeholder alt en hund har brug for på daglig basis.
 
Alpha Spirit har brugt den nyeste teknologi som er udført i 3 steps. Først de friske rå råvarer i deres egen saft. Så bliver produktet fremstillet og frysetørret. Der står masser af data på pakken..

Du får et økologisk foder som er allergi sikkert, uden gluten eller andet tilsætning som vil være til stor glæde og gavn for din hunds sundhed. Kød og ingen dikkedarer.


Klik på link for at købe

Køb 1 pakke til 20kr

 

Køb 6 pakker til 100kr
 

kong

 

KONG EXSTREME M / L

Til Kraftige tyggere. Mentalt stimulrende legetøj, tilføjer lidt ekstra ved at hjælpe med at tilfredsstille hundens instiktive behov.

KONG Original Rød

  • Stimulerende og underholdende tyggelegetøj
  • Ideel til foder og godbidder
  • Lækkert naturgummi
  • Fra mærket KONG

Find den rigtige størrelse til din hund

Legetøjet fås i 6 forskellige størrelser:

  • XS:     op til 2 kg
  • S:        2 - 10 kg
  • M:        5 - 15 kg
  • L:       15 - 30 kg
  • XL:     25 - 40 kg
  • XXL:   over 35 kg

 

Klik på link for at købe

KONG EXSTREME str. L 100kr.

 

KONG CLASSIC RØD str. M 100kr  

KONG CLASSIC RØD str. M 85kr.

 

KONG CLASSIC RØD str. L 100kr.

 

KONG Puppy Pink 50kr.